Jelenlegi hely

Valódi francia minőség! Mindenkinek van belőle otthon, még ha talán nem is tudunk róla...

Minden ügyes háziasszony érdeklődését felkelti, ha meghallja a tüll szót. Biztosan mindannyian hallottunk már legalább egyszer erről az anyagról. Ma a tüll néven a hálószerű szövet anyagok szerepelnek. A szövet Tulle francia városról kapta a nevét, ahol a 18. században kézzel, hálószerű szalagokat készítettek. A tüllt ma főleg dekoráció céljára használják, de alkalmazzák alsónemű vagy színházi kosztümök készítéséhez is.

Image: severija / Shutterstock.com

Bármit megvarrhatunk belőle.

Elmondható, hogy a tüll bármilyen célra felhasználható. Talán nem is tudatosítjuk, de ez a szövet szinte minden háztartásban előfordul. A lakásokban rendkívül elterjedtek a tüll függönyök és sötétítők, valamint különböző dekorációk. Többféle tüll anyag van forgalomban, pl., vastagabb, közepesen vastag, vagy finom szövésű anyag, amelyet csipkés tüllnek is neveznek.

Ennek az elegáns francia szövetnek az előnye, hogy „tündér“ hatást kölcsönöz a ruházatnak, a tüll szoknya rendkívül eredeti hatást kelt és kiváló minőségű, és a tüll anyag kiválóan megtartja a formáját. Természetesen hátrányai is vannak az anyagnak, ami pl. a magasabb ár, vagy az anyag igényesebb karbantartása.

Válassza a sokszínűséget!

A tüllre jellemző a sokszínűség, ezért ne féljünk az élénkebb, hangsúlyosabb színek használatától. A fentiekben említettük, hogy a kiváló minőségű tüll anyag nem olcsó, különösen akkor, ha kész tüllruhát vásárolunk. Ha azonban kedveljük a tüllruhát és nem szeretnénk lemondani róla az anyagot megvásárolhatjuk pl. a Bubulakovo.hu webshopban, amiből saját elképzeléseinknek megfelelően varrhatunk ruhát.

A tüll ruhákon kívül rendkívül kedveltek a tüll függönyök vagy sötétítők, amelyek eleganciát és hangulatot kölcsönöznek lakásunknak. A tüll minőségét pl. azok a nők tudják értékelni, akik a szoknya alatt alsószoknyát viselnek, amely szintén ebből az anyagból készül.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 8.

Ma, mikor feltettem a kérdést, hogy ki hogyan is tervezi a hétvégét, úgy nézett rám a családom, mintha bolondgombát ettem volna. Pedig totál komolyan gondoltam, hogy ezt a mostani hétvégét is tervezzük meg. Kijárás nélkül.
"A nagylegény majd megoldja!" -  Önállóságra nevelés VS helikopterezés

"A nagylegény majd megoldja!" - Önállóságra nevelés VS helikopterezés

Nemrég a 10 éves fiammal sportorvosnál jártunk.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 7.

Szeretnék, óh, de szeretnék újra kisgyermek lenni. A világ felől nem aggódni. Csak a családommal együtt lenni. A sok aggódást elengedni.
Toyota Álomautó Rajzverseny

Toyota Álomautó Rajzverseny

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 0-15 éves korigBeküldési határidő: 2020. június 15.  
Ugrás az oldal tetejére